Even voorstellen

Karin Bosma

karin bosma 2Ik studeerde Geestelijke Gezondheidkunde (Faculteit Gezondheidswetenschappen) en (Biologische) Psychologie (Faculteit Psychologie) aan de Universiteit van Maastricht (1994-1999). Vervolgens deed ik de postdoctorale opleiding tot Gezondheidszorgpsycholoog BIG en de opleiding tot Cognitief Gedragstherapeut VGCT (sedert 2016 tevens geregistreerd als supervisor/leertherapeut VGCT). Sinds 2009 ben ik geregistreerd Eerstelijns psycholoog NIP en daarnaast ben ik opgeleid tot trainer MBCT (Mindfulness Based Cognitive Therapy).  Ik heb in 2018 de opleiding tot EMDR Europe Practitioner (complexe trauma-gerelateerde problematiek) afgerond en vanaf december 2020 ben in Supervisor Kinder & Jeugdpsycholoog NIP.

Lees meer: Karin Bosma

Suzanne Tummers

suzanne tummers 2Na het behalen van mijn VWO diploma ben ik Geestelijke Gezondheidskunde gaan studeren aan de Universiteit van Maastricht (2000-2004). Vervolgens heb ik de cursus directieve klachtgerichte behandeling gevolgd en in 2011 de postdoctorale opleiding tot Gezondheidszorgpsycholoog BIG. Daarbij ben ik sinds 2012 EMDR therapeut en in 2014 geregistreerd als Eerstelijns psycholoog NIP.

Na de Universiteit heb ik een periode gewerkt als sociotherapeut in de tbs-kliniek de Rooyse Wissel en in 2006 ben ik gestart bij de Psychologenpraktijk Kerkrade Heerlen. Na een aanvankelijke start in de kinderen en jeugddiagnostiek heb ik een aantal jaren voornamelijk diagnostiek en behandelingen verricht bij jongeren en volwassenen. Het laatste jaar heb ik deze functie gecombineerd met het werken binnen de kinderen en jeugdpoli van het Mondriaan. Hier heb ik ervaring opgedaan met de diagnostiek en behandeling van kinderen met ontwikkelingsstoornissen (adhd, autisme ed.), psycho-educatie, ouderbegeleiding en het geven van oudercursussen.

Lees meer: Suzanne Tummers

Chantal Maas

Chantal Maas

Ik heb aan de Radbouduniversiteit in Nijmegen Pedagogische Wetenschappen en Onderwijskunde gestudeerd. In 2011 heb ik daar mijn master behaald in de Orthopedagogiek (verstandelijke handicaps). Na een periode als groepsbegeleider in de verstandelijk gehandicaptenzorg te hebben gewerkt, kon ik als orthopedagoog aan de slag binnen Koraal. Daar heb ik met veel plezier binnen de intramurale setting voor mensen met een verstandelijke beperking gewerkt (2011-2019).

In 2016 heb ik de kans gekregen om de postacademische opleiding tot GZ psycholoog (BIG) te gaan volgen aan de Rino Zuid. In deze opleidingsperiode heb ik extra diagnostiekervaring kunnen opdoen bij een expertisecentrum binnen Koraal. Tevens heb ik voor een jaar een uitstap gemaakt naar de forensische psychiatrie (CFPZ Mondriaan). 

Lees meer: Chantal Maas

Annemiek Lipsch

annemiek lipsch 2

Na het afronden van de Hbo-opleiding SPH (nu Social Work) wilde ik graag verder studeren aan de universiteit. Ik heb gekozen voor de opleiding Pedagogische Wetenschappen aan de Radboud Universiteit te Nijmegen, richting Orthopedagogiek, Gezin en Gedrag. In 2008 ben ik gestart met de postdoctorale opleiding tot Gezondheids-zorgpsycholoog BIG, die ik in 2011 heb afgerond.

Inmiddels werk ik ruim 15 jaar als behandelaar en heb ik mij ontwikkeld tot een doelgerichte aanpakker met een oplossingsgerichte kijk op de situatie. Samenwerken met de cliënt is voor mij een vanzelfsprekendheid, waarbij ik altijd afstem op ieders mogelijkheden en focus op het beoogde doel of perspectief.

Lees meer: Annemiek Lipsch

Loes Rajh

Na het behalen van mijn vwo-diploma studeerde ik Geestelijke Gezondheidskunde aan de Universiteit van Maastricht (2006-2011). Na het afronden van deze studie ben ik gaan werken binnen de generalistische basis ggz (voormalige ‘eerstelijn’) bij Psychologenpraktijk Kerkrade – Heerlen waar ik een aantal jaren jongeren, volwassenen en ouderen met uiteenlopende problematieken heb begeleid en behandeld. Inmiddels heb ik de postdoctorale opleiding tot Gezondheidszorgpsycholoog afgerond (2015). Tijdens de GZ-opleiding heb ik naast werken binnen de generalistische basis ggz ook ervaring opgedaan binnen de gespecialiseerde setting bij Mondriaan, polikliniek Depressie. 

Lees meer: Loes Rajh