Aanmelden

3aDe psychologenpraktijk staat open voor iedereen, net als de praktijk van uw huisarts. U kunt bij ons terecht als individu, als (echt)-paar en als gezin. Leeftijd of klacht doet er niet toe. Wij zullen beoordelen of wij u kunnen helpen of dat wij u beter in contact kunnen brengen met een andere instantie voor hulpverlening.

 

 U kunt zich aanmelden via ons online aanmeldformulier.

 

Let op!

Aanmeldingen verlopen het meest eenvoudig via ons online aanmeldformulier. Door de aard van onze werkzaamheden zijn wij zelf gedurende de werkdag (*) meestal niet in staat de telefoon direct te beantwoorden. Wij hopen op uw begrip hiervoor. Als wij u niet direct persoonlijk te woord kunnen staan, kunt u een bericht inspreken, graag met vermelding van uw telefoon nummer. Uiteraard zullen wij na ontvangen van een bericht u z.s.m. terugbellen.

- per 01-01-2020 kan uw huisarts ook direct verwijzen via zorgdomein. Een aanmelding via onze website kan in dat geval voor ons een goede aanvulling zijn, maar is geen noodzaak.

- Algemene vragen kunt u het beste stellen via ons contactformulier. Wij doen er alles aan om uiterlijk binnen 2 werkdagen (*) te reageren op aanmeldingen, vragen en/of opmerkingen. 


* Reguliere werkdagen Karin Bosma: maandag en woensdag in Buchten, vrijdag in Urmond.

* Reguliere werkdagen Suzanne Tummers: maandag in Urmond, dinsdag en donderdag in Buchten.

* Reguliere werkdagen Loes Rajh: dinsdag, woensdag en vrijdag in Buchten.

* Reguliere werkdagen Iris Maes: maandag, donderdag en vrijdag in Buchten.

* Reguliere werkdagen Annemiek Lipsch: dinsdag, woensdag en donderdag in Oirsbeek.


Klik hier voor de actuele wachttijden

Leest u de praktijkinformatie s.v.p. goed door voordat u zich aanmeldt!

U kunt eventueel een uitgeprinte ingevulde versie mee nemen naar het eerste consult.